Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Nieuwsbrief april 2017

In deze nieuwsbrief informeren wij u over de updates die recent zijn doorgevoerd in de applicatie. Wij hopen hiermee weer veel van onze gebruikers van dienst te zijn geweest en zijn nog steeds ontzettend blij dat wij de applicatie mede dankzij uw input steeds verder kunnen verbeteren en uitbreiden.
 
Wij hebben u als gebruiker nog veel harder nodig! Uw mening en beoordeling is voor ons ontzettend belangrijk. Samen met u als gebruiker willen we vooruit kijken! Wij waarderen het bijzonder als u een review wilt schrijven.
 

Aanbrengbonus – Dinerbon t.w.v. €75,-

Hebt u een relatie welke wij mogen benaderen om ook Offective te gaan gebruiken? Laat het ons weten! Indien wij gebruik mogen maken van uw referentie en deze klant wordt, ontvangt u van ons een dinerbon ter waarde van € 75,-. De contactgegevens kunt u mailen naar verkoop@offective.nl.
 

  Recente wijzigingen in Offective

  Afgelopen periode zijn er weer een groot aantal wijzigingen doorgevoerd. Een aantal verbeteringen zijn doorgevoerd op verzoek van gebruikers. Zij zijn hier reeds over geïnformeerd.

 • Op meerdere plaatsen in de applicatie zijn op verzoek van gebruikers kolommen toegevoegd. Deze nieuwe kolommen kunnen (naar keuze) door de gebruiker wel of niet worden getoond.
 • Bij documenten templates is nadat u een template hebt geopend bij ‘geavanceerd tabblad’ een nieuwe functionaliteit toegevoegd. Op dit tabblad kunt u nu ook de standaard naam van het desbetreffende document wijzigen. Bij het versturen van een aanmaning was de naam van het document altijd ‘Aanmaning_1234’. U kunt de naam nu zelf bepalen in de geavanceerde instellingen.
 • Naar keuze kunnen nu, daar waar een pakbon kan worden gegenereerd, per document, de toegevoegde tekstregels op een pakbon worden afgedrukt.
 • Voor de gebruikers met een MijnWebWinkel koppeling: Indien u de verkoop en producten modules aan heeft staan, heeft u vanaf nu de mogelijkheid om de MijnWebWinkel orders ook naar uw Offective verkooporders en producten te synchroniseren. Via de verkooporders kunt u vervolgens orderbevestigingen en pakbonnen printen op basis van de Mijnwebwinkel order. De verkooporders worden tevens gekoppeld aan de bestelde producten en zo kunt u ook uw voorraad tracken op basis van de Mijnwebwinkel bestellingen.
 • Vanuit concept facturen kan een factuur nu met 1 klik definitief worden gemaakt.
 • Voorraad bijwerken vanuit het inkoopboek kan nu ook met getallen achter de komma.
 •  

  Mobiele app

  In de mobiele app hebben wij de volgende wijzigingen doorgevoerd:

 • U kunt nu direct bellen vanuit een relatie.
 • Er is een zoekscherm in het klantenoverzicht toegevoegd.
 • Offertes en orders worden nu compleet ondersteund.

Reageren niet mogelijk.