Mijnwebwinkel koppeling

Offective is de leverancier van de gelijknamige online bedrijfssoftware. Met de koppeling tussen Mijnwebwinkel en Offective worden alle opdrachten uit Mijn Webwinkel automatisch verwerkt in uw online Offective administratie. Het dubbel invoeren van uw administratie behoort hiermee tot het verleden en bespaart u veel tijd.

 

Offective biedt een koppeling met Mijnwebwinkel

 

De bedrijfssoftware is compleet en betaalbaar en staat bekend om gebruiksvriendelijkheid. De software is met name ontwikkeld voor ZZP-ers, eenmanszaken, het midden- en kleinbedrijf (MKB). En… voor iedereen die een webshop heeft.

Overeenkomsten

Als u onderstaande punten leest dan ziet u dat Offective en Mijnwebwinkel aardig wat overeenkomsten hebben. Mijn Webwinkel vindt dat iedereen van zijn idee een (online) succes moet kunnen maken. Daarom zijn de functies in Mijnwebwinkel GO gratis. Offective vindt ook dat iedereen van zijn idee een succes moet kunnen maken. Daarom biedt Offective haar complete bedrijfssoftware 30 dagen gratis aan. Startende ondernemers kunnen zelfs 1 jaar gratis gebruik maken van de software.

Mijnwebwinkel koppeling met Offective

Een betaalbare koppeling

Vanaf €8,40 exclusief btw per maand beschikt u over de gehele module Boekhouding. Dit is optioneel uitbreidbaar naar offertes, orderbevestigingen (module Verkoop vanaf) en facturen (module Facturatie). Offective heeft geen limieten op bijvoorbeeld het aantal facturen, offertes, relaties of boekingen.

Offective gratis uitproberen?

Wilt u Offective uitproberen en het gemak van de koppeling met Mijn Webwinkel ervaren? Klik op de probeer gratis button, vul uw gegevens in en start direct.

Enkele modules zoals Beheer en een Financieel dashboard zijn gratis bij het licentie model inbegrepen. Voor slechts €11,50 exclusief btw per maand extra kunt u opschalen naar een zeer uitgebreid CRM systeem, Voorraadbeheer systeem en Facturatie systeem.

Wat is Mijnwebwinkel eigenlijk?

Gratis webshop

Mijnwebwinkel biedt u de mogelijkheid om zelf gratis een webshop te starten. Mijnwebwinkel biedt onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Met Mijnwebwinkel GO zet u in no-time gratis een eigen webshop op
  • U kunt de webshop zelf eenvoudig inrichten en beheren
  • Alles in één pakket, net als Offective (!): zo hoeft u niet te zoeken naar de functionaliteiten
  • Inclusief gratis updates, net als Offective (!) alles online, overal beschikbaar
  • Koppeling met uw boekhoudsoftware: Offective (zie handleiding)