ZZP actie, jaar gratis boekhouden!

Bent u van plan uw eigen bedrijf te starten? Of bent u recent (tot maximaal een half jaar geleden) een eigen bedrijf begonnen? Van harte gefeliciteerd met deze geweldige stap! Zelfstandig ondernemen geeft veel vrijheid en meestal een drive waarmee heel veel kan worden bereikt. Als startende ondernemer krijgt u te maken met allerlei zaken waarover u wellicht nog geen besluit kan nemen. Denk daarbij aan het opzetten van een administratie, facturatie etc. Offective helpt u graag, daarom bieden wij een jaar gratis boekhouden! Op deze pagina informeren wij u graag over de speciale ZZP actie. Ga snel naar de spelregels voor gratis boekhouden.

Als u meteen begint met een solide basis voor uw bedrijfsadministratie, zult u daar later veel profijt van hebben. Offective biedt diverse modules. Deze modules kunt u naar keuze activeren of deactiveren. Op deze manier heeft u altijd een softwarepakket wat perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Gedurende het eerste jaar kunt u als starter gratis en onbeperkt gebruikmaken van de administratie software. Na het eerste jaar bent u NIETS verplicht. U kunt zelf besluiten of u een overeenkomst aan wilt gaan. Offective biedt een compleet administratiepakket tegen een scherpe prijs!

Jaar gratis boekhouden met Offective

 

Let op! Omdat onze actie gericht is op startende ondernemers, mag uw KVK inschrijving niet ouder zijn dan 6 maanden.

Jaar gratis boekhouden, de spelregels

Omdat wij beseffen dat het opstarten van een bedrijf veel tijd en geld kost, bieden wij startende ondernemers een jaar lang gratis onze bedrijfssoftware aan. U kunt een jaar lang kosteloos en onbeperkt gebruik maken van onze modules!

Als u kiest voor Offective krijgt u niet alleen een goed ZZP administratie pakket, maar ook uitstekende klantenservice + helpdesk, online hulpvideo’s en veel gemak bij o.a. factureren, relatiebeheer en uw btw aangifte.

 Waarom kiezen voor Offective?

  • 1 jaar gratis
  • Op zowel desktop, tablet en telefoon te gebruiken
  • Uw administratie in de cloud, dus overal bereikbaar
  • Onbeperkte mogelijkheden
  • Gratis helpdesk beschikbaar
  • 11 verschillende modules, makkelijk aan- of uitzetten

Wat moet u doen?

  • Een gratis proefaccount aanmaken
  • Uw bewijs van KVK inschrijving mailen naar info@offective.nl
  • LET OP: U hoeft uw proefaccount niet om te zetten naar een betaald account om in aanmerking te komen voor deze actie. De mogelijkheden van een Offective proefaccount zijn niet anders dan een betaald account. Na goedkeuring van uw aanvraag, verlengen wij de proefperiode van uw account!

Direct aan de slag, klik hier om te registreren! en ga meteen van start! Heeft u nog vragen? Bel dan 0180-701064 of bekijk onze online video’s zodat u kunt zien hoe onze applicatie werkt.