Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Invoice software

Start direct gratis met de online facturatie software van Offective. Stel uw factuur-ontwerp samen en verstuur uw facturen snel en eenvoudig.

+Inclusief o.a. uitgebreid relatiebeheer, log functionaliteit en productbeheer.

Flexibele invoicing software

Verstuur invoices met de Offective facturatie module. Deze module is geïntegreerd met de CRM, boekhouding en voorraadmodule. Zo zijn de facturen die u met Offective verwerkt direct zichtbaar in het klantdossier, zijn deze direct met een journaalpost ingeboekt en worden voorraden volledig automatisch bijgewerkt.

Met de sjabloon configurator wordt met enkele simpele stappen één of meerdere invoice sjablonen ingesteld overeenkomstig de huisstijl van uw bedrijf. Voeg eigen teksten toe, upload een briefpapier achtergrond, bewerk de indeling en de teksten, alles is instelbaar.

 

 

 

Automatische voorraad mutaties

De facturatiemodule is inclusief de module voorraad, hier betaald u niet extra voor. Dat betekent dat indien gewenst voorraden automatisch worden bijgewerkt. Dit is zichtbaar in duidelijk overzichten of grafische rapportages.

Dit zorgt er voor dat de voorraad altijd up to date is en dat er meldingen op het dashboard komen indien er bijbesteld moet worden.

 

Automatisch factureren

Wij begrijpen heel goed dat tijd voor een ondernemer geld is. Daarom hebben wij zoveel mogelijk geautomatiseerd. Indien uw onderneming klanten heeft die periodiek gefactureerd moeten worden kan dit binnen Offective volledig en eenvoudig automatisch worden ingeregeld.

Op basis van instellingen die u zelf kunt doen zal Offective iedere nacht bepalen of er facturen gegenereerd moeten worden. Indien gewenst worden deze zelfs automatisch gemaild naar uw klanten.

Invoicing met Offective is tijd besparen en professioneel invoices versturen. Van eenvoudige tekstuele invoices tot uitgebreide grafische invoices, van eenmalige invoices tot terugkerende invoices, allemaal eenvoudig te realiseren. Voor slechts €10,20 per maand maakt u ongelimiteerd gebruik van deze facturatie module (inclusief de producten en CRM module) probeer het nu gratis 30 dagen!