Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Grootboekrekening(schema) import

Offective biedt de mogelijkheid om een eigen grootboekrekening schema te importeren. In deze opname laten we u zien hoe dit werkt.

Import rekenschema

Het is eenvoudig om uw rekenschema te importeren maar vereist wel dat u naderhand nog een aantal controles doet. De hieronder omschreven stappen laten zien hoe dit werkt:

  1. Dit kunt u doen via: Boekhouding > Instellingen > Grootboekrekeningen importeren,
  2. Allereerst dient u het format te downloaden waarin u uw grootboekrekeningschema kunt plaatsen. Let op dat het importeren van een grootboekrekeningschema enkel mogelijk is volgens de instructies in het format. Anders kan Offective het grootboekrekeningschema niet inlezen,
  3. Als u alles heeft ingevuld in het format dan kunt u dit opslaan en uploaden achter ‘Selecteer het eerder gedownloade (nu ingevulde) bestand, en
  4. U ziet nu instructies in het scherm (een kopie hiervan wordt ook naar uw e-mail adres verzonden) die u dient op te volgen om alle koppelingen (aan o.a. grootboekrekeningen en btw-percentages) opnieuw in te stellen.

 

 

Reageren niet mogelijk.