Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Wat is digitale facturatie? Wat is online factureren?

Digitale facturatie is het optimaal benutten van de cloud (ofwel online) software van Offective om digitaal te factureren. Met de digitale facturatie van Offective kunt u ongeacht uw locatie en op uw tijd uw relaties factureren. Hierdoor krijgt u een betere inzage in het facturatietraject binnen uw organisatie en het betaalgedrag van uw klanten. Digitaal factureren kunt u doen via een standaard template maar ook in uw eigen huisstijl.

digitale facturatie met Offective
 

Meer dan facturatie

De facturatie module is één van de modules van het modulaire online softwaresysteem van Offective. Voor een laag bedrag per maand krijgt u: 

  • Ongelimiteerde facturatie templates
  • Zoveel factureren als u maar wilt: geen limiet op het aantal uitgaande facturen
  • Vrij aanpasbare e-mail templates
  • Mogelijkheid om facturen te versturen als PDF
  • Het toekomstbestendige universele format UBL
  • Vrijheid om in eigen huisstijl te factureren
  • Een robuust overzicht van uw facturen: openstaand, betaald of nog in concept
  • Een vrij in te stellen aanmaningen opvolgtraject: hiermee krijgt u inzage in uw ‘late’ klanten

 

De digitale facturatie module krijgt u met:

 

Digitale facturatie software uitproberen?

Offective weet dat het een hele stap is om over te gaan of te starten met een online facturatiesysteem. Daarom biedt Offective de mogelijkheid om de facturatie software een maand gratis uit te proberen. Twijfel niet langer en ervaar het gemak nu zelf. Start direct met 30 dagen gratis en vrijblijvend digitaal factureren . Met een proefversie van Offective heeft u de mogelijkheid om een maand lang alle modules uit te proberen. U kunt die periode alles doen wat een klant ook doet. U wordt nergens toe verplicht, uiteindelijk bepaalt u wat u na de proefperiode wilt doen.

Hebt u een andere vraag? Ga dan snel naar onze FAQ pagina

Reageren niet mogelijk.