Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Hoe start ik met Offective?

Welkom bij Offective –  Dé online bedrijfssoftware aanbieder voor ondernemend Nederland.

Om te beginnen met Offective, zult u eerst een proefaccount moeten aanmaken. De gemakkelijkste manier om dit te doen is via het ‘Probeer Offective gratis’ formulier op de homepage of via het aanmeldingsformulier.

In het formulier vult u uw voornaam, achternaam, naam van onderneming, stichting of kerkgemeenschap in en uw e-mailadres en telefoonnummer. Het e-mailadres waarmee u uw account registreert is gelijk uw gebruikersnaam. Als u eerder een (proef) account heeft gehad onder dezelfde e-mail, zult u uw account met een ander e-mailadres moeten registreren.

Wanneer uw registratie is gelukt dan ziet u het volgende scherm en wordt de applicatie voor u geladen.

De eerste keer dat u inlogt bij Offective wordt u gevraagd een eigen wachtwoord (Minimaal 6 tekens, waarvan 1 hoofdletter) op te geven. Daarnaast moet u uw inrichting kiezen (Nederland of Belgie).

Ook wordt u gevraagd welke modules u zou willen uitproberen. U kunt tijdens uw proefperiode de modules zelf aan- of uitvinken in de module ‘beheer’.

Gefeliciteerd! U zit nu in de proef omgeving van Offective. U heeft nu de mogelijkheid 30 dagen lang één of meerdere modules te testen. Deze modules verschillen niet in functionaliteit met de betaalde versies.

Als u vragen heeft over Offective neem dan gerust contact op met onze helpdesk, zij zullen u verder op weg helpen. Kijk ook eens tussen onze online hulp video’s voor een uitgebreide toelichting per module.

Hebt u een andere vraag? Ga dan snel naar onze FAQ pagina

Reageren niet mogelijk.