Probeer gratis

Probeer gratis
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Facturatiesysteem

 

Facturatie op maat

Als u een bedrijf heeft, dan zult u waarschijnlijk regelmatig facturen moeten sturen. U kunt natuurlijk even een rekening in een tekstverwerker tikken, maar als u op zoek bent naar professionele software waarmee u eenvoudig een factuur maakt die er perfect uitziet, dan raden we u aan eens naar Offective te kijken. Ons pakket bevat namelijk een facturatiesysteem dat eenvoudig te gebruiken is en waar u alle benodigde functies overzichtelijk bij elkaar ziet. Wilt u hier meer over weten, neem dan eens een kijkje op onze website. Hier staat uitgebreide informatie voor u klaar. U kunt ook contact met ons opnemen om al uw vragen over facturatiesystemen te stellen. We bieden ook de mogelijkheid om ons pakket uit te proberen. U kunt dan zelf zien hoe gebruiksvriendelijk ons systeem voor facturatie is.

Aan de slag met ons facturatiesysteem

Offective is een pakket bedrijfssoftware dat bestaat uit een elftal verschillende modules. Deze modules werken naadloos met elkaar samen, de informatie die u in de ene module invoert wordt ook automatisch aangepast in de andere, relevante modules. We hebben naast ons facturatiesysteem ook modules voor onder andere CRM, urenregistratie, boekhouding en voorraadbeheer. Stel dat u op een dag een opdracht heeft afgerond voor een klant. U schrijft hier een factuur voor uit, waar u automatisch de informatie uit de urenregistratie voor kunt gebruiken. Aan de andere kant wordt naar aanleiding van de factuur ook het voorraadbeheer aangepast en de gegevens aangevuld in het CRM.

Meer weten over ons systeem voor facturatie?

Facturatiesystemen hoeven niet ingewikkeld te zijn, zoals Offective ook aantoont. Ons pakket is namelijk dusdanig ontworpen dat u hier simpel mee kunt werken, zonder dat u hier een handleiding voor nodig heeft. Gebruik ons pakket een maand in onze proefperiode en u zult zien hoe prettig het werken is met Offective. Bent u beginnend ondernemer of ZZP-er? Dan heeft u zelfs de mogelijkheid om ons pakket een jaar lang te gebruiken. U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer te weten wilt komen over de mogelijkheden van Offective.