Probeer gratis

Probeer gratis
Support ontvangen? Laat uw gegevens achter.
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Facturatie programma

 

Aan de slag met een online facturatie programma

Bent u aan het overwegen om uw facturatie in het vervolg online te gaan doen? Voor een online facturatie programma wijzen we u graag op Offective. Dit is een programma waarmee u zeer eenvoudig uw facturen aanmaakt. Dit niet alleen, de informatie die u hiermee doorgeeft wordt ook automatisch uitgewisseld met de andere modules binnen onze software. Offective is namelijk een compleet pakket aan bedrijfssoftware, waarmee u ook bijvoorbeeld uw boekhouding bijhoudt, aan relatiebeheer doet en uw voorraadbeheer op orde houdt. Offective is een zeer betaalde oplossing, die we u graag ook nog eens een maand lang gratis laten uitproberen.

Eenvoudig factureren met Offective

Met Offective heeft u een facturatie programma in handen dat gebruiksvriendelijker is dan andere facturatie programma’s. Daarnaast biedt onze software veel meer mogelijkheden dan vergelijkbare facturatie programma’s. U maakt bijvoorbeeld eenvoudig een ontwerp voor uw factuur, dat helemaal aansluit op uw eigen bedrijfsstijl. Heeft u een factuur gemaakt en wilt u deze bij voorkeur digitaal versturen? Dat is met Offective ook geen probleem. U kunt daarbij instellen dat het pakket voor u herinneringen en aanmaningen verstuurd, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Ook is het mogelijk om periodieke facturatie in te stellen. Elke factuur is gelijk geheel geïntegreerd met de andere onderdelen van onze bedrijfssoftware. Gegevens die u bijvoorbeeld in een factuur ingeeft, wordt direct doorgezet in andere modules, zoals bijvoorbeeld CRM en voorraadbeheer.

Een facturatie programma voor iedereen

Bij Offective heeft u meer mogelijkheden dan met vergelijkbare programma’s. Zo kunt u per klant aangeven of deze kortingen behoren te krijgen, welke dan automatisch worden doorgevoerd in uw factuur. U krijgt ook direct een waarschuwing als een bepaalde factuur is betaald, of juist wanneer dit niet is gebeurd. Probeert u de mogelijkheden van ons pakket uit met onze gratis maand op proef. Heeft u net pas een eigen onderneming of bent u beginnend ZZP-er? Dan mag u zelfs een maand lang proberen hoe Offective precies werkt. U kunt ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft.