Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Probeer gratis

Probeer gratis
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Boekhoudsoftware

 

Eenvoudige boekhoudsoftware voor elk bedrijf

U bent op zoek naar bedrijfssoftware die eenvoudig te gebruiken is en waar u zonder hoge kosten mee aan de slag kunt? Boekhoudsoftware waarbij de verschillende onderdelen handig met elkaar samenwerken? We raden u dan aan om eens aan de slag te gaan met Offective. U kunt een maand gratis van ons pakket gebruik maken. Bent u een beginnend ondernemer of ZZP-er? Dan bieden we zelfs een jaar lang gratis gebruik van onze bedrijfssoftware aan. Het pakket bevat software voor boekhouden, maar ook bijvoorbeeld relatiebeheer, voorraadbeheer, facturatie en meer. Zo heeft u alle boekhoudkundige taken overzichtelijk bij elkaar. Het mooie aan onze software is het feit dat u deze online gebruikt, en dat alle onderdelen perfect met elkaar samenwerken. Voert u iets in het ene onderdeel in, dan wordt dit automatisch bijgewerkt in een ander onderdeel.

De beste boekhoudsoftware online

Bij Offective hebben we er hard aan gewerkt om een pakket bedrijfssoftware samen te stellen waar iedereen eenvoudig mee kan werken. We denken dat we hier behoorlijk in zijn geslaagd en raden u dan ook aan om ons pakket eens te bekijken. Wij hechten er bij het maken van software grote waarde aan om deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Als u tijdens het gebruiken van onze pakketten op gegeven moment een handleiding nodig heeft, dan hebben wij iets niet goed gedaan. Iedereen moet met onze pakketten kunnen werken, vandaar ook dat we een professionele helpdesk voor u klaar hebben staan. Mocht u dan toch een keer vast komen te zitten, dan helpt deze u graag verder.

Software voor boekhouden

Gaat u gerust eens aan de slag met Offective om te bekijken of dit het pakket voor u is. We hebben ons best gedaan de software zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zelfs als u nog nooit een boekhouding bij heeft gehouden, dan is het met onze boekhoudsoftware een peulenschil. Vandaar ook dat we u graag meer vertellen als u van tevoren nog vragen heeft. U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen en al uw vragen aan ons te stellen.