Probeer gratis

Probeer gratis
Support ontvangen? Laat uw gegevens achter.
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Boekhoudpakket ZZP

 

Een handig boekhoudpakket voor ZZP

Als u een boekhoudpakket voor ZZP zoekt, dan raden wij u aan om Offective eens te proberen. Met onze software is het voor iedereen mogelijk om snel en eenvoudig een boekhouding bij te houden. Bent u een ZZP-er wiens werkzaamheden helemaal niks met boekhouding of administratie te maken hebben? Dan kunnen we ons voorstellen dat u hier ook liever zo min mogelijk mee te maken heeft. Toch is het belangrijk en zelfs verplicht voor u om uw registratie bij te houden. We raden u dan aan om Offective eens uit te proberen. Onze software is namelijk zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. U werkt met onze software zonder een dikke handleiding door te hoeven ploegen.

Een ZZP boekhoudpakket voor iedereen

Tussen alle boekhoudpakketten voor ZZP valt Offective meteen op. We hebben het dan niet alleen over het gebruiksgemak dat u bij onze software tegenkomt. Ons boekhoudpakket voor ZZP is namelijk slechts een van de elf modules die wij aanbieden. U kunt er voor kiezen om enkel het boekhoudsysteem te gebruiken, maar we willen u er dan op wijzen dat alle modules naadloos met elkaar samenwerken. Met andere woorden, informatie die u in de boekhouding verwerkt, wordt ook automatisch aangepast in onze andere modules die relevant zijn voor de betreffende informatie. Daarnaast heeft u met onze software altijd een duidelijk overzicht van hoe uw bedrijf ervoor staat. U kunt dit ook direct laten inkijken door een accountant, die op deze manier een oogje in het zeil kan houden.

Aan de slag met ons ZZP boekhoudpakket

We hebben onze software zo gebruiksvriendelijk mogelijk gehouden. U kunt hier dan ook meteen mee aan de slag, zelfs als u geen ervaring heeft op het gebied van boekhouden. We hebben handige hulpvideo’s voor u klaarstaan, maar u kunt ook altijd contact opnemen met onze professionele helpdesk. Zij zorgen ervoor dat u altijd weer verder kunt als u ergens tegenaan was gelopen waar u even hulp bij nodig had.