Eind van het jaar

Zo bijna aan het einde van het jaar is het altijd goed om even achteruit maar zeker ook vooruit te kijken. Wat is er het afgelopen jaar fout gegaan, wat had beter gekund, wat had ik achteraf anders gedaan en hoe ga ik met deze zelfreflectie om in het nieuwe jaar. In deze snelle tijden waarin systemen, technieken en methodieken voortdurend wijzigen met een snelheid die bijna niet bij te houden is kunt u niet anders dan proberen bij te blijven door continue verder vooruit te kijken dan uw collega’s.

Uiteraard komt dan direct de volgende vraag, durft u dat ook en bent u bereid om anders te gaan denken? Onze Offective verkoopervaring leert dat het voor ondernemers heel moeilijk is om bijvoorbeeld om te schakelen naar nieuw technieken! Wat denkt u ervan dat uw gegevens en data altijd veilig op een eigen pc waren opgeslagen, u zelf een back-up kon maken en deze weer veilig kon bewaren of ergens in een kluisje kon opslaan.. is dat veilig, was dat veilig, heeft u weleens geprobeerd gegevens terug te halen? Het omschakelen naar een cloud applicatie kent ons inziens alleen maar voordelen, de nadelen die gebruikers denken te gaan ervaren zijn elke keer weer anders en zorgen soms voor hele stroperige discussies tot zeer moeizame of zelfs helemaal geen besluitvorming.

Ik denk dan nog vaak terug aan mijn bank die als eerste overstapte van een offline pakket naar een online applicatie, onbegrijpelijk voor mij destijds en een reden om direct over te stappen naar een andere bankier. Mijn gegevens online.. dat nooit! Anno 2013 is dit een way off live en niet meer weg te denken.

Zo zal het ook gaan met uw eigen pc of dataopslag, alle applicaties zullen uiteindelijk in de cloud gaan, uw gegevens zijn veilig en vanaf elke locatie bereikbaar.. helaas zonder internet verbinding kunt u niets. Offective biedt een complete cloud applicatie, uw server, uw back-up, de veiligheid en opslag van uw gegevens volledig en veilig uitbesteed.. ja dat is een omslag, waar voor ons allen geldt dat we er vroeg of laat niet aan gaan ontkomen.

Reageren niet mogelijk.