Probeer gratis

Probeer gratis
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Boekhouden programma

 

Eenvoudig uw boekhouding beheren

Het is voor elke ondernemer of zzp-er van groot belang een goede boekhouding bij te houden. Niet alleen is dit min of meer verplicht, maar het is ook handig voor uzelf. U heeft dan altijd een goed overzicht van wat er goed loopt binnen uw bedrijf, en wat aan verbetering toe is. We raden u aan om  eens een kijkje te nemen op Offective.nl. Op onze website vindt u namelijk een geheel pakket aan bedrijfssoftware, waar u eenvoudig online gebruik van kunt maken. Ons pakket bestaat uit 11 verschillende modules, waar ook een module toe behoort die geheel is gewijd aan de boekhouding van uw bedrijf.

Boekhouden programma’s

Bij Offective hebben we hard gewerkt om tot een zo compleet mogelijk pakket modules te komen, die u zo eenvoudig mogelijk kunt gebruiken. We vinden dat een handleiding voor het gebruiken van software eigenlijk niet nodig hoort te zijn… Ook ons boekhoudprogramma is snel te leren en makkelijk te gebruiken. Een boekhouding is toch een klus waar de meeste ondernemers niet echt op zitten te wachten, maar het is wel een taak die heel erg belangrijk is. Vandaar ook dat we u aanraden om Offective eens uit te proberen, zodat u kunt zien hoe soepel u uw boekhouding hiermee bijhoudt. Niet onbelangrijk is dat u de andere 10 modules uit ons pakket ook kunt gebruiken en dat u de informatie over uw klanten en bedrijf tussen deze modules eenvoudig uit kunt wisselen.

Boekhouden met programma’s van Offective

Naast het bijhouden van uw boekhouding kunt u Offective ook gebruiken voor bijvoorbeeld klantbeheer, facturatie, voorraadbeheer, verkoop, projectmanagement, taakbeheer en gebruikersbeheer. Met ons pakket heeft u al uw informatie overzichtelijk bij elkaar. Aangezien het hier gaat om een zogeheten clouddienst kunt u uw gegevens overal met een Internetverbinding bekijken en bewerken. Meer weten? Neem een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Beginnende ondernemers en zzp-ers hebben zelfs de mogelijkheid om onze software een jaar lang gratis te gebruiken.