Probeer gratis

Probeer gratis
Support ontvangen? Laat uw gegevens achter.
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Boekhouden eenmanszaak

 

Eenvoudig de boekhouding van een eenmanszaak bijhouden

Het boekhouden voor eenmanszaak of ZZP-er is vaak een klusje dat er echt even bij moet worden gedaan. We kunnen het ons voorstellen dat u als zelfstandig ondernemer hier niet altijd op zit te wachten. We raden u dan ook aan om met Offective aan de slag te gaan. Onze software is gebruiksvriendelijk en altijd online te gebruiken. U hoeft geen software op uw computer te installeren maar surft gewoon naar offective.nl als u aan uw boekhouding wilt werken. Bij onze software geen ingewikkeld gedoe. U gaat gewoon aan de slag zonder dat u hiervoor eerst een uitgebreide handleiding door hoeft te nemen. Wij hebben onze software zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontworpen. Mocht u toch met vragen zitten, dan kunt u altijd terecht bij onze professionele helpdesk.

Boekhouden eenmanszaken

Voor een eenmanszaak boekhouden kan soms veel tijd vergen. Vervelend, want als u in uw eentje een bedrijf bestiert wilt u uw tijd toch zoveel mogelijk besteden aan uw eigenlijke werkzaamheden, niet aan randzaken! Toch is het bijhouden van een boekhouding voor elke ondernemer belangrijk. Niet alleen is het verplicht, maar daarnaast heeft u daarmee ook nog eens goed inzicht in hoe het gaat met uw bedrijf. Offective is een pakket bedrijfssoftware dat bestaat uit elf verschillende modules. Boekhouding is hier een module van. U kunt deze module apart bij ons afnemen, maar ook meerdere of alle modules kiezen. Al de modules die binnen Offective beschikbaar zijn, werken perfect samen. Zo wordt alle informatie gedeeld met de relevante modules. Dankzij deze vorm van automatisering hoeft u zelf niet constant overal aan te denken.

Boekhouden eenmanszaak met Offective

Boekhouden voor eenmanszaken wordt met Offective een stuk makkelijker. We raden u dan ook aan om de mogelijkheden van ons pakket eens te bekijken. U vindt zeer uitgebreide informatie op onze website, maar we nodigen u ook uit om de proefversie van ons pakket eens uit te proberen. U kunt hier een maand mee aan de slag, maar u heeft ook de optie om een jaar lang van Offective gebruik te maken zonder hiervoor te hoeven betalen. Deze mogelijkheid bieden wij aan beginnend ondernemers en ZZP-ers.