Probeer gratis

Probeer gratis
Support ontvangen? Laat uw gegevens achter.
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Administratiesysteem

 

Een perfect administratiesysteem

Elke ondernemer moet een goede administratie bijhouden. Niet alleen is dit verplicht, het is ook voor een ondernemer een goede manier om zelf in de gaten te houden hoe de zaken ervoor staan. Met Offective heeft u een administratiesysteem in gebruik waarmee u altijd direct een duidelijk overzicht heeft van waar uw bedrijf staat. Ons systeem voor administratie is buitengewoon gebruiksvriendelijk. We hebben het speciaal zo ontworpen dat u er eenvoudig mee aan de slag kunt. Bent u in de markt voor administratiesystemen waarmee u meer de diepte in kunt gaan? Dan zult u merken dat Offective hier ook het perfecte pakket voor is.

Administratiesystemen

Bij Offective vindt u een systeem dat bestaat uit een elftal verschillende modules. Deze modules werken naadloos met elkaar systemen. Past u de gegevens in een bepaalde module aan, dan wordt deze informatie ook gelijk doorgevoerd in relevante modules. Zo weet u zeker dat alle informatie van uw bedrijf geheel up to date is binnen alle geledingen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om slechts 1 of een paar modules te gebruiken. Tot de modules in ons pakket behoren onder andere boekhouding, relatiebeheer, facturatie, voorraadbeheer en projectmanagement. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over elk van deze modules. We vertellen u ook graag persoonlijk meer over de mogelijkheden die u bij ons pakket heeft.

Een administratiesysteem voor iedereen

Offective staat zeer goed aangeschreven bij gebruikers. Ze waarderen het gebruiksgemak van ons systeem, alsmede het feit dat de modules zo goed met elkaar samenwerken. Daar komt bij dat u Offective geheel in de cloud kunt gebruiken. Geen moeilijk gedoe met het installeren van software, u gebruikt Offective eenvoudig waar u dit maar wilt. Zo heeft u altijd al uw gegevens bij de hand en kunt u ook op vakantie even snel kijken of alles ‘thuis’ loopt zoals het moet. We bieden u graag de mogelijkheid om Offective ook eens gratis te gebruiken, zodat u zelf kunt zien hoe prettig onze software werkt.