Probeer gratis

Probeer gratis
Support ontvangen? Laat uw gegevens achter.
Aanmelden

Betaalbaar

Het onafhankelijke Cloudtools waardeert Offective als één van de beste als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding; bespaar tot duizenden euro's.

Gebruiksvriendelijk

"Als er een handleiding nodig is voor de software dan kan het beter". Deze insteek heeft geleid tot een pakket dat door iedereen gebruikt kan worden.

Service

Perfect passende software door te luisteren naar onze gebruikers. 100% tevreden klanten is het minste waar we voor gaan.

Compleet

Dé bedrijfsadministratie software oplossing voor het MKB. Eén geïntegreerd klantbeeld: alle klantdata op één plaats.

Administratiepakket

 

Een administratiepakket zonder poespas

Bent u op zoek naar een administratiepakket waar u snel mee kunt werken en waar u niet verdrinkt in een overdaad aan opties? In dat geval raden we u Offective aan. Met ons pakket voor administratie heeft u alle informatie altijd direct overzichtelijk op uw scherm. Waar andere administratiepakketten niet ideaal werken op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, daar zult u zien dat Offective helemaal is ontworpen met de eindgebruiker in gedachten. Als u een eigen bedrijf heeft, dan zit u er misschien niet op te wachten om al teveel tijd kwijt te zijn aan uw administratie. In dat geval raden we u aan om met Offective aan de slag te gaan.

Administratiepakketten

Offective is een pakket dat bestaat uit verschillende modules, elf om precies te zijn. Zo hebben wij een module waarmee u simpel uw relaties beheert, maar ook een module om snel professionele facturen op te stellen en te versturen. Daarnaast hebben wij modules voor voorraadbeheer, urenregistratie en het bijhouden van uw boekhouding. Al deze modules zijn apart te gebruiken, u kunt er ook voor kiezen om slechts een enkele module te gebruiken. Het mooie aan Offective is echter het feit dat de verschillende modules perfect met elkaar samenwerken. Informatie die u in de ene module invoert wordt ook direct verwerkt in andere relevante modules.

Een compleet pakket voor administratie

Ons pakket voor administratie is het ideale pakket voor elke soort ondernemer. U kunt het pakket namelijk zo eenvoudig of uitgebreid als u maar wilt gebruiken. We hebben een proefversie voor u klaarstaan, waarmee u snel een indruk krijgt van de vele mogelijkheden die Offective te bieden heeft. Offective is een administratiepakket dat u helemaal naar eigen wens in kunt richten. Slechts een of enkele modules gebruiken? Of wilt u aan de slag met het hele pakket? Wij gaan graag samen met u bekijken op welke manier u het beste met Offective werkt.