Aangesloten administratiekantoren

Laat uw boekhouder meekijken

 
Offective administratiekantoren bij u in de buurtBent u op zoek naar boekhoudsoftware waarbij uw accountant of boekhouder met u kan meekijken? Dan bent u bij Offective aan het juiste adres. Als zowel u als uw accountant of boekhouder Offective gebruiken, kan deze meekijken in uw administratie. Met de administratiekantoren functie in Offective hoeft u niet langer te tobben. Bent u een accountant of boekhouder, lees dan verder onder de kaart.

Vind administratiekantoren bij u in de buurt

In onderstaande kaart vindt u de administratie- en accountantskantoren die werken met Offective. Om een boekhouder in de buurt te vinden, zoomt u eenvoudig in op de kaart. U kunt op het betreffende kantoor klikken en via de getoonde contact-gegevens het kantoor benaderen. U kunt de kaart met Offective administratiekantoren ook in een nieuw venster openen.

 

Aanmelden accountant- of administratiekantoren

Maakt u als administratiekantoor of accoutantskantoor nog geen gebruik van Offective? Start dan direct met een gratis proefversie van 30 dagen. Met de proefversie kunt u Offective onbeperkt uitproberen. U zit nergens aan vast. Wilt u meer informatie? Lees dan verder op deze pagina.