Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Aangesloten administratiekantoren

Laat uw boekhouder meekijken

Offective administratiekantoren bij u in de buurtBent u op zoek naar boekhoudsoftware waarbij uw accountant of boekhouder met u kan meekijken? Dan bent u bij Offective aan het juiste adres. Als zowel u als uw accountant of boekhouder Offective gebruiken, kan deze meekijken in uw administratie. Met de administratiekantoren functie in Offective hoeft u niet langer te tobben. Bent u een accountant of boekhouder, lees dan verder.

Vind administratiekantoren bij u in de buurt. In onderstaande lijst vindt u een aantal van de administratie- en accountantskantoren die werken met Offective.

 

Administratiekantoor Plaats
WIL-LEM Administraties Barendrecht
Ellen Brinkman Best
RSA Accountants Den Haag
Pink Fee Gorssel
AVEDES administratieve dienstverlening Leusden
Tax Tigers Nederland Nijmegen
Mooijekind Administratie en Advies Noordwijkerhout
ArtiFix Roosendaal
Adminta Stadskanaal
dmp administratie Tilburg
Finèz Administratie Woerden
Administratiekantoor Blijdorp Capelle aan de IJssel

Aanmelden accountant- of administratiekantoren

Staat uw kantoor er nog niet bij of maakt u als administratiekantoor of accoutantskantoor nog geen gebruik van Offective? Start dan direct met een gratis proefversie van 30 dagen. Met de proefversie kunt u Offective onbeperkt uitproberen. U zit nergens aan vast. Wilt u meer informatie? Lees dan verder op deze pagina.