Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

De voordelen van een zakelijke creditcard

Uw bedrijf kan veel profijt hebben van een zakelijke creditcard. Het wereldwijde betaalgemak is slechts één van de vele redenen waarom het goed is om meteen een creditcard aan te vragen voor je onderneming.

Betaalgemak overal ter wereld

Een creditcard maakt het in principe mogelijk dat jij en je medewerkers letterlijk grenzeloos kunnen ondernemen. Waar ter wereld je ook bent en welke aankopen je ook doet, met een zakelijke creditcard kun je deze zaken snel, gemakkelijk en veilig afhandelen. Denk bijvoorbeeld aan je hotelverblijf in New York betalen tot online diensten en goederen in Duitsland aankopen.

Automatische verzekering

Het gebruik van je creditcard als betaalmiddel maakt dat je aankopen automatisch verzekerd zijn. Wanneer bijvoorbeeld je gsm het laat afweten gedurende een trip, dan is deze automatisch met de aankoopverzekering meeverzekerd. In de praktijk blijkt dat aankopen 180 dagen verzekerd zijn, maar een duurdere creditcard geeft vaak recht op een langere verzekeringsslooptijd.

Online betalen is veilig

Geen betaalmethode is zo veilig als met een creditcard online betalen. Wanneer u online goederen of diensten aankoopt, dan betekent dit dat uw aankopen extra beveiligd zijn. Bovendien bent u dan verzekerd tegen internet fraude. Mocht er sprake zijn van fraude, dan ontvangt u uw geld terug.

Aanvraag zakelijke creditcard

Naast de drie bovengenoemde voordelen kleven aan het gebruik van een zakelijke creditcard nog meer voordelen. In feite is een creditcard een lening. In dit geval maakt u gebruik van een uitgestelde betaling, wat er op neerkomt dat u een kortlopende lening aanvraagt. Een tijdige terugbetaling kost u niets extra. Bij het grootste deel van de creditcards wordt een rentevrije periode van 30 dagen gehanteerd.

Een zakelijke creditcard is veilig

Betalen met een zakelijke creditcard wordt beschouwd als een van de veiligste betaalmethodes. In eerste instantie kan het er op lijken alsof een kredietkaart fraudegevoelig is, omdat het betalen vaak mogelijk is met alleen uw gegevens. Creditcardmaatschappijen hebben echter veel geïnvesteerd in enorme antifraude afdelingen. Indien iemand een onterechte betaling doet met uw creditcard, dan krijg je dit in haast alle gevallen vergoed door de desbetreffende maatschappij. Vraagt u vandaag nog úw creditcard aan?

Veilig online boekhouden

Naast veilig online betalen, is een veilige omgeving voor uw boekhouding ook een must. Met Offective kunt u eenvoudig online boekhouden en veilig het overzicht bewaren. ZZP’ers kunnen Offective één jaar lang gratis uitproberen.

Reageren niet mogelijk.