Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Urenregistratie bijhouden? Doe het online!

Een urenregistratie bijhouden is bijzonder belangrijk, omdat het aantal uren van groot belang is voor de ondernemersaftrek in de inkomstenbelasting. Het financiële belang hiervan kan vele duizenden euro’s bedragen en de belasting eist van u als ondernemer dat de registratie inzichtelijk en correct is.

Stel niet langer uit

Nu is het voor veel ondernemers een taak die ze met tegenzin doen. Maar hoe langer het wordt uitgesteld hoe moeilijker het wordt om accuraat te zijn en de juiste gegevens in te vullen.

Voordelen van het online bijhouden

De moderne versie van het bijhouden van uw urenregistratie via een app maakt u natuurlijk veel flexibeler in het bijhouden. De app heeft dezelfde functionaliteit als een pc-versie, maar u kunt deze overal gebruiken via uw smartphone. Dat lost een van de grootste problemen op die het bijhouden van de urenregistratie vaak zo moeizaam maakt.

Bijwerken op ieder moment

Met de app kunt u echt overal en op ieder moment de uren bijwerken, ook als u buiten het bedrijf of kantoor bent. Het is uiteraard veel eenvoudiger als u na afloop van een klus meteen de gegevens vastlegt.

Extra opties van een online urenregistratie

Wilt u het nog eenvoudiger maken om de urenregistratie voor uw onderneming bij te houden, werk dan met de in- en uitklok automaat. Door de app in te stellen op uw smartphone kunt u de uren automatisch laten bijwerken door met een start- en stoptoets te werken. Dat is de moderne versie van de oude stempelkaart voor gewerkte uren.

Nog meer voordelen

Natuurlijk heeft ook de online versie de optie om gebruik te maken van de informatie die daarin wordt verzameld. U kunt in een oogopslag bijhouden hoeveel uren u bijvoorbeeld voor een bepaald project of een klant al heeft gewerkt. Dat is ideaal om strategische beslissingen te kunnen nemen. De online urenregistratie biedt u dan ook een groot aantal voordelen.

Online urenregistratie

Heeft u al een online boekhouding? Probeer meteen ons handige online boekhoudprogramma eens uit. U kunt dit nu 30 dagen lang gratis proberen. Werkt u als zzp’er? Dan kunt u profiteren van onze speciale ZZP-actie om maar liefst een jaar lang gratis van ons programma gebruik te maken!

Reageren niet mogelijk.