Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Op zoek naar een boekhouder? Zó vindt u de juiste!

Recent gestart met een nieuwe onderneming of staat u te popelen om aan de slag te gaan als eigen ondernemer? Dat is logisch, want u staat op het punt uw droom te verwezenlijken. U weet ongetwijfeld dat het voeren van een boekhouding belangrijk is voor inzage in uw inkomsten en uitgaven.

Het bijhouden van de boekhouding is een tijdrovende klus, tenzij u dit slim aanpakt. Voor slechts een paar euro per maand kunt u al een volledige boekhouding eenvoudig in de cloud hebben draaien! Wilt u iemand hebben die met u meekijkt? Ga dan op zoek naar een ervaren boekhouder of accountant in uw regio. Wij geven u graag een aantal tips om de juiste boekhouder te vinden.

Wat zoekt u in een boekhouder?

Stel uzelf de vraag wat u precies zoekt in een boekhouder. Wilt u de volledige administratie uitbesteden of wilt u zelf ook bepaalde taken uitvoeren? Het is natuurlijk altijd verstandig om een ervaren boekhouder of accountant uw boekhouding te laten controleren op eventuele fouten. Daarmee voorkomt u een onnodige aanslag van de Belastingdienst. Verder is het verstandig om na te denken over wie de belastingaangifte doet: uzelf of toch een ervaren professional?

Een boekhouder kan u veel werk uit handen nemen. Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u de volgende vragen stellen:

  • Werkt uw met Offective? Zo nee, zou u dat willen doen?
  • Hoe vaak spreken we elkaar?
  • Welke diploma’s heeft u?
  • Wat voor soort klanten heeft u?
  • Hoe goed bent u bereikbaar?
  • Snapt u mijn werkzaamheden en markt?
  • Heeft u een vasttarief of een uurtarief?

Kijk of de antwoorden aansluiten wij uw wensen. Als laatste is de persoonlijke ‘klik’ ook erg belangrijk.

Online uw administratie bijhouden

Het draaien van een boekhouding gaat een stuk eenvoudiger als u ervoor kiest om te boekhouden in de cloud. Met de bedrijfssoftware van Offective kiest u voor efficiënt online boekhouden. Zowel relatiebeheer, voorraadbeheer, facturatie en het bijhouden van de administratie wordt dankzij Offective een fluitje van een cent. U heeft altijd en overal toegang tot uw boekhouding. Onze software is gebruiksvriendelijk en bespaart u flink wat tijd en geld.

1 jaar gratis boekhouden

Wij hebben een aantrekkelijke aanbieding voor startende ondernemers: 1 jaar gratis boekhouden! Het starten van een bedrijf kost nu eenmaal tijd en geld, dus is het fijn als u kunt besparen op de kosten voor uw boekhouding.

Wilt u ons boekhoudpakket uitproberen? Maak gratis en vrijblijvend een proefaccount aan en ontdek zelf welke voordelen dit oplevert voor uw startende onderneming.

Reageren niet mogelijk.