Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

12 Handige apps voor zzp’ers

Als zzp’er komt u op allerlei plekken voor advies, koffie te drinken en te werken. U deelt uw werk zelf in en regelmatig heeft u het flink druk. Vooral met opdrachten, maar de administratie moet natuurlijk ook gedaan worden.

De volgende 12 apps helpen u om sneller en efficiënter te kunnen werken. Zoek de app’s in de appstores en kijk welke past bij uw processen.

1. Asana

De app Asana richt zich op de projecten en doelen die u gesteld heeft. Deze app helpt ook met prioriteiten stellen.

2. Rittenregistratie App COEN

Een voordeel van deze rittenregistratie app is dat u de kilometers makkelijk kunt toewijzen aan klanten en projecten. Een betrouwbare app waarmee u het overzicht houdt.

3. Park-line App

De Park-line app laat u de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen zien en u kunt meteen een parkeeractie starten zonder automaat. Zoeken naar een parkeerplaats is dus verleden tijd.

4. Sociale media app: Hootsuite

De App Hootsuite helpt u om de social media berichten die u wilt plaatsen, verspreid over langere tijd in te plannen. De app geeft daarnaast statistieken weer van al uw sociale media accounts.

5. Pocket, om inspiratie en nieuws op te slaan

Veel ZZP’ers lezen en onderzoeken allerlei zaken. Met de app Pocket kunt u video’s, links en artikelen opslaan en delen. Praktisch voor als u een interessant artikel tegenkomt, maar u geen tijd heeft om het te lezen.

6. Evernote

U kunt notities in een boekje maken, maar de App Evernote helpt u met het opslaan van tekst, foto’s en to do lijstjes. Deze notities zijn op al uw apparaten beschikbaar!

7. WaveSecure

Als ZZP’er moet u er niet aan denken dat uw telefoon gestolen wordt. Gebeurt dit wel, dan kunt u hem blokkeren met de app WaveSecure. U kunt ook privé informatie wissen met deze app.

8. Pushbullet

Sneller dan ooit informatie met elkaar uitwisselen (ook zonder nummers uit te wisselen). Kunt u doen met de app Pushbullet. Dit is erg handig op bijvoorbeeld een meeting of vergadering.

9. De Easy Rit registratie app

Als u veel zakelijk onderweg bent met de auto, kan de Easy Rit Registratie uitkomst bieden om uw kilometers bij te houden. Deze praktische app is ontwikkeld volgens de richtlijnen van de Belastingdienst.

10. De Teamviewer App

Heeft u toegang tot uw desktop computer nodig, maar is deze niet in de buurt? Met de Teamvieuwer App kunt u overal in uw desktop computer kijken.

11. Pingdom voor website statistieken

Pingdom laat u wanneer u wilt de responstijden, statistieken en uptime van uw website zien. De app helpt ook met onbereikbare webservers weer online krijgen.

12. Trello

Trello is een geschikte app voor ZZP’ers die aan meerdere projecten tegelijk werken. U kunt met de App Trello (voor iOs en Windows) aan elk project takenlijsten koppelen. Deze lijsten maakt u zo gedetailleerd als u zelf wilt voor het beste overzicht.

Online boekhouden

De boekhouding is voor veel ZZP’ers geen favoriet tijdverdrijf. Met Offective kunt u eenvoudig online boekhouden en volledig het overzicht bewaren. ZZP’ers kunnen Offective één jaar lang gratis uitproberen.

Reageren niet mogelijk.