Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Waar moet u op letten bij online boekhoudsoftware

Als ondernemer wilt u niet teveel tijd kwijt zijn aan uw boekhouding. Het is voor veel ondernemers een vervelend klusje, maar het is belangrijk dit zorgvuldig aan te pakken. De Belastingdienst hecht namelijk veel waarde aan een goede boekhouding. U bent zelfs verplicht uw boekhouding 7 jaar te bewaren.

Aandachtspunten online boekhoudpakket

U besteedt de werkzaamheden liever niet uit aan een boekhouder, deze is namelijk erg kostbaar. Daarom is online boekhoudsoftware een oplossing. Waar let u op bij uw keuze voor een online boekhoudpakket?

Goede boekhoudsoftware bespaart tijd

Met goede boekhoudsoftware moet u uw administratie binnen enkele minuten kunnen bijwerken. Inkomsten en uitgaven moeten daarom snel worden ingevoerd. Bovendien is het wel zo prettig als de software ervoor zorgt dat het ook fiscaal op de juiste manier wordt verwerkt. Snel kunnen boekhouden, is dus een belangrijke vereiste voor een administratieprogramma.

Overal inloggen

Als ondernemer wilt u graag overal toegang hebben tot uw boekhouding. Zeker als u in het buitenland bent of onderweg, is het wel zo prettig als u kunt inloggen via uw smartphone. Let daar goed op bij uw keuze voor een boekhoudpakket.

Software die meegroeit

Hoewel u misschien recent bent gestart als ondernemer, heeft u een droom om de beste te worden in uw vakgebied. Zodra uw bedrijf begint te groeien, is het belangrijk dat uw software dit aankan. U wilt niet elke keer overstappen naar een ander programma, toch?

Updates en back-ups

U wilt zich geen zorgen hoeven maken over uw boekhouding. Daarom kiest u voor boekhoudsoftware die structureel wordt voorzien van de juiste software- en beveiligingsupdates. Uiteraard wilt u ook gemakkelijk zelf back-ups kunnen maken van uw bedrijfsadministratie.

Online boekhouden met Offective

Heeft u nog geen online boekhoudprogramma of wilt u overstappen? Offective biedt u de mogelijkheid om 30 dagen lang gratis te boekhouden. Maak snel kennis met dit veelzijdige boekhoudpakket. Bovendien is er een actie voor zzp’ers die recentelijk zijn gestart, namelijk 1 jaar gratis boekhouden!

Reageren niet mogelijk.