Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Partners

Mendix is leverancier van het Mendix platform waarop Offective is ontwikkeld. Mendix is zogezegd de legodoos waar Offective mee is gebouwd. Mendix is al jarenlang één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en leverancier van de nieuwste technieken op het gebied van softwareontwikkeling. Offective is er dan ook trots op partner van Mendix te zijn. Met dit partnership bieden wij onze klanten niet alleen een abonnement op bedrijfssoftware maar ook een abonnement op continue innovatie.

Samenwerkingen

Meulenberg Financieel Advies (regio Sittard)
Na aanschaf van het pakket Boekhouden van Offective leer ik u als gepensioneerd AA accountant binnen 3 maanden de vaardigheden van basis boekhouden, zodat u optimaal gebruik kunt maken van het online boekhoudpakket van Offective. De kosten hiervoor bedragen eenmalig een vast bedrag van €200,00 (excl btw). U kunt mij mobile bereiken op nummer 06-57331329.

Interim Plus P&O Business Partners
Interim Plus laat mensen en organisaties beter functioneren. Al uw personeelszaken goed geregeld; bespaar tijd en geld met een P&O abonnement. Een modulaire opbouw van diensten om uw organisatie optimaal te ondersteunen. Wat de reden van een organisatieverandering ook is, wij helpen u met het transitieproces van visieontwikkeling en cultuurcheck tot en met plan van aanpak en implementatietraject. www.interim-plus.eu