Reviews boekhoudprogramma Offective

Hoe beoordelen onze klanten boekhoudprogramma Offective?
Op deze pagina leest u de reviews van onze klanten.

Reviews boekhoudprogramma Offective

Beoordeeld met 5/5 sterren – 10 klanten reviews

Isolex

“Echt TOP!!!”


Ik wil jullie heel graag bedanken voor de snelle genomen moeite naar aanleiding van de ticket die ik heb aangemaakt gisteren. ’s Avonds werd ik gebeld en kennelijk vannacht al opgelost. Echt TOP !!! Daarom hebben wij voor offective gekozen.

Boekhoudprogramma Offective
Datum feedback: 15/08/2016

5 / 5 sterren

XIVING Promotional Green Gifts

“Zeer tevreden over Offective”


Ik ben zeer tevreden over de software, de snelheid, eenvoud, werking en support kom je niet vaak zo tegen :-). Mag ook weleens worden gezegd.

Boekhoudprogramma Offective
Datum feedback: 18/05/2015

5 / 5 sterren

DCRN Uitvaartzorg en Facilitaire Diensten Centrum Wateringen

“Wij zullen het pakket voordragen”


Wij zijn zeer tevreden over het pakket en de service.

Als je belt wordt je netjes en correct geholpen, wij zullen zeker het pakket aan anderen voordragen.

Boekhoudprogramma Offective
Datum feedback: 29/04/2015

5 / 5 sterren

QED Solutions

“Helpdesk Offective is prima, response tijd is uitstekend.”


Gewoon even een email dat Offective er steeds beter en professioneler uit gaat zien.

Helpdesk is prima, response tijd is uitstekend. men denkt goed mee. Nieuwe ontwikkelingen en ideeën worden snel en goed getest doorgevoerd. Er zijn wat kleine zaken (zo is het mij bijvoorbeeld nooit gelukt de plaatsnamen in kleine letters te krijgen ondanks de instelling) maar overall: “Chapeau”

Ik ben erg tevreden met het pakket en zal het zeker aan anderen blijven adviseren.

Boekhoudprogramma Offective
Datum feedback: 02/03/2015

5 / 5 sterren

49ers.nl

“Offective is overzichtelijk en heel gemakkelijk om mee te werken”


Als officemanager van de 49ers BV werk ik veel met Offective. De financiële administratie is gemakkelijk in het programma in te voeren en bij te houden. Ook het CRM gedeelte is goed ingericht, je bestaande contacten zijn makkelijk up te loaden en nieuwe klanten voer je ook zo in. Offective heeft veel verschillende modules die je zelf kan activeren.

Offective is overzichtelijk en heel gemakkelijk om mee te werken. Daarnaast is het een zeer aantrekkelijke prijs voor ondernemers. Ik zou het iedereen aanraden om in ieder geval de demo te proberen.

Boekhoudprogramma Offective
Datum feedback: 27/05/2014

5 / 5 sterren

Van Eck Reklame - Lexmond

‘Tot nog toe heb ik een zeer positieve reactie over het gebruik van Offective. Het is gebruikersvriendelijk het heeft een duidelijke interface en naar mijn inzien is het ook een intelligent pakket waar veel mogelijkheden en uitbreidingen te realiseren zijn.’


De support is zeer correct en de visie dat de klant kan meedenken in de ontwikkeling van het pakket vind ik één van de reden om een abonnement aan te gaan. Wellicht zal ik kleine foutjes tegen kunnen komen maar uit ervaring weet ik dat de service goed is en snel zal worden opgelost.

Tot nog toe een cijfer 9+

Boekhoudprogramma Offective
Datum feedback: 11/04/2014

5 / 5 sterren

Asbestproblemen.nl

“Exact Online is ouder, maar Offective ontwikkelt snel”


Ik gebruik zowel Exact Online als Offective en kan uit ervaring zeggen dat Offective een stuk gebruikersvriendelijker en goedkoper is. Ik waardeer Offective met een 9 en ben heel blij hoe er met mijn feedback wordt omgegaan.

Voor mijn werk gebruik ik zowel het boekhoudprogramma Offective als Exact Online. Offective kenmerkt zich door haar eenvoudigheid en gebruiksgemak. Door de eenvoudige koppelingen tussen verschillende modules is het heel efficiënt en effectief. Exact Online daarentegen vind ik een stuk gecompliceerder.

Exact Online is een ouder pakket dan Offective en heeft erg veel functionaliteiten, maar daarentegen is het mooie van Offective dat je merkt dat het zich erg snel ontwikkelt. Bijna wekelijks worden er nieuwe functionaliteiten toegevoegd en ook het meeste van mijn wensen is verwerkt. Hiermee wordt het dus in de toekomst alleen maar mooier en beter, het gaat in een tempo dat Exact niet bij kan houden!

Tot slot is het prijsverschil gigantisch. Voor de verschillende administraties die ik beheer bespaar ik nu door de overstap naar Offective meer dan 1000 euro. Ik kan dan ook iedereen aanraden om naar Offective over te stappen of het ééns uit te proberen.

Boekhoudprogramma Offective
Datum feedback: 10/04/2014

5 / 5 sterren

Partytentwereld

“Offective, een uitkomst voor mijn bedrijf!”


Een zeer gebruiksvriendelijke applicatie welke ik met veel plezier gebruik. Op dit moment gebruik ik vooral de modules Taken en Opportunities. Ik kan vanuit mijn applicatie heel makkelijk koude acquisitie doen, alle afspraken vastleggen, zien wie ik nog moet bellen en wie ik gebeld heb en wat daarvan de uitkomst is. Alles is heel overzichtelijk voor mij. Vanuit de applicatie kan ik taken aanmaken welke ik automatisch weer tegenkom. Zo vergeet je niets. Kortom een uitkomst voor mijn bedrijf!

Boekhoudprogramma Offective
Datum feedback: 09/04/2014

5 / 5 sterren

CSS

“Ik ben erg blij met Offective en kan jullie aan iedereen aanraden”


Hierbij wil ik jullie mededelen hoe tevreden ik ben over Offective.

Ik kreeg een tip van mijn accountant en heb contact met jullie opgenomen. Ik werd over de streep getrokken door de aantrekkelijke prijs, de service en ondersteuning, die bij jullie zelfs tot aan de deur is. Ik maak nu enkele maanden gebruik van Offective, Offective is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en ik ontvang regelmatig een nieuwe release, jullie staan open voor opbouwende kritiek, kortom het is prettig samenwerken met jullie en ik ben erg blij met Offective en kan jullie aan iedereen aanraden.

Boekhoudprogramma Offective
Datum feedback: 01/04/2014

5 / 5 sterren