Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

10 redenen om te kiezen voor Offective

Volgens het onafhankelijke cloudtools is offective één van de beste pakketten op basis van prijs/kwaliteitsverhouding. Een lage prijs voor een hoge kwaliteit! Naast deze reden geven wij graag nog een aantal redenen waarom Offective een goede keuze is.

+1. Het meest complete pakket voor bedrijfssoftware.
Er is geen ander Nederlands pakket dat zulke uitgebreide functionaliteit biedt. Van boekhouden en CRM tot HRM en projectmanagement met urenregistratie, het zit er allemaal in met het doel uw organisatie optimaal te ondersteunen. Klantdata verspreidt over allerlei verschillende systemen behoort tot het verleden.
+2. De beste prijs/kwaliteit verhouding.
Bespaar tussen de 70% en 80% ten opzichte van Exact, Twinfield en Reeleezee. Wij geloven dat boekhoud software geen vele honderden euro’s per jaar hoeft te kosten zoals het dat bij genoemde pakketten wel doet. Offective is een kostenefficiënte organisatie en daarom kunnen wij vergelijkbare functionaliteit voor een fractie van de prijs aanbieden.

In bepaalde rekenvoorbeelden kunnen verschillen in prijzen ontstaan. Offective geeft een unieke laagste prijs garantie voor alternatieven zoals AccountView; Unit4; Twinfield; Exact; Reeleezee; Asperion &  Muis Software. U kunt altijd contact met ons opnemen.

+3. Offective heeft gebruiksvriendelijkheid als belangrijke focus.
Wij zijn er van overtuigd dat handleidingen niet nodig zijn om Offective te kunnen gebruiken. Daarom luistert Offective graag naar uw feedback. Uiteraard zijn er instructiefilms beschikbaar om u verder op weg te helpen. Van boekhouder tot bouwvakker, van accountant tot advocaat, iedereen kan werken met Offective.
+4. Wij luisteren naar de input van de gebruikers.
Wij realiseren ons dat goede software alleen ontstaat door naar de gebruikers te luisteren. Veel van de nieuwe functionaliteiten die we ontwikkelen komen als idee bij onze gebruikers vandaan.
+5. Eenvoudig met de ontzorgende en gratis overstapservice.
Eenvoudig met de ontzorgende en gratis overstapservice.  Met behulp van het gestandaardiseerde Audit file formaat kunnen wij uw bestaande administratie gratis voor u importeren zodat al uw gegevens overgenomen worden en u direct verder kunt.
+6. De techniek achter Offective maakt het mogelijk tot 5 keer sneller te ontwikkelen.
Offective werkt op basis van het revolutionaire Mendix platform, daardoor zijn we instaat tot 5 keer sneller software te ontwikkelen als alternatieven. De techniek achter Offective is Mendix, een toekomstgericht cloud platform, één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Daarmee zijn onze gebruikers verzekerd van de modernste technieken en de beste beveiliging.
+7. Ongelimiteerde abonnementen en dagelijks opzegbaar.
Eén transparant vast maandbedrag per gebruiker voor ongelimiteerd gebruik en dagelijks opzegbaar. Offective kent geen limieten op aantallen boekingen, data of wat dan ook. U betaalt één vast en laag maandbedrag voor ongelimiteerd gebruik.
+8. Veilig en altijd up to date in de Offective cloud.
Veilig en altijd up to date in de Offective cloud. Offective neemt alle mogelijke maatregelen om uw gegevens te beschermen. Dagelijkse back-ups die op verschillende locaties in Nederland worden opgeslagen en een uptime garantie van 99.99% zorgen er voor dat uw gegevens veilig en altijd en overal ter wereld toegankelijk zijn.
+9. Een uitgebreid netwerk van aangesloten accountants en administatiekantoren.
Een uitgebreid netwerk van aangesloten accountants en administatiekantoren. Indien u behoefte heeft aan een boekhouder of accountant die meekijkt in de administratie of deze volledig verzorgt kunt u terecht bij één van de velen bij Offective aangesloten kantoren. Deze meekijk / meewerk functie is geheel gratis, zowel voor u als voor het administratiekantoor of de accountant.
+10. U krijgt altijd een vaste contactpersoon binnen onze organisatie.
U krijgt altijd een vaste contactpersoon binnen onze organisatie. Wij geloven in persoonlijk contact en willen onze klanten graag kennen om zo optimaal service te verlenen. Daarom krijgt u een vaste contactpersoon binnen onze organisatie aangewezen die u altijd direct kunt bereiken.
+11. Bent u nog niet overtuigd? Klik dan hier voor de ultieme bonusreden.
Reden nummer 11 bent uzelf. Wij zijn er van overtuigd dat u zichzelf een groot plezier gaat doen door over te stappen naar het meest complete pakket van Nederland tegen één van de scherpste prijzen in de markt.