Beste Offective gebruiker! Vanwege de samenvoeging met Silvasoft kunt u vanaf nu inloggen via de inlogpagina op de website van Silvasoft.

Visie

“Zou het niet geweldig zijn als we een oplossing kunnen realiseren waarbij zowel de ZZP’er in de bouw als de accountant van het grotere MKB bedrijf zijn administratie kan voeren. Een oplossing die zich kenmerkt door intuïviteit en gebruikersvriendelijkheid en waarbij geen opleiding of zelfs een handleiding vereist is om met het systeem te kunnen werken. Een goedkope totaaloplossing waardoor er niet met allerlei verschillende systemen gewerkt hoeft te worden maar alle gegevens van een bedrijf op één plaats worden vastgelegd.”

Vanuit deze gedachte en visie is Offective geboren en in 2012 opgericht. Offective, een jonge en snelgroeiende organisatie met een visie. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken op het gebied van softwareontwikkeling hebben wij deze visie kunnen verwezenlijken en presenteren wij het product Offective: het complete office pakket.

White label Offective? Lees hier meer informatie.

Visie en missie

 

 

Offective is een combinatie van de woorden Office en Effective. Deze twee woorden kenmerken ook meteen hetgeen we doen en hetgeen we willen bereiken. Offective heeft als doel alle verschillende programma’s die bedrijven gebruiken om hun processen te organiseren en te onderhouden te bundelen tegen een lage prijs, volgens de nieuwste technieken en voorbereid voor de toekomst. Geen gegevens meer dubbel invoeren en een totaalbeeld van uw bedrijf vanuit één punt. Zo wordt bedrijfsvoering effectief. Offective, voor effectieve office software.

Wij geloven dat software niet ingewikkeld hoeft te zijn. De reden dat veel kleine zelfstandigen hun facturen nog in Word/Excel maken heeft er vaak mee te maken dat de software in de markt teveel inleertijd vraagt. Ons doel met Offective was een softwarepakket te maken waarvoor geen handleiding geschreven behoeft te worden omdat het eenvoudig en intuïtief is in gebruik.

Architectuur

 

 

Cloud. Wij geloven in webapplicaties en onze oplossingen zijn dan ook alleen als cloud oplossing verkrijgbaar. Dat betekent dat u geen zorgen heeft omtrent de installatie van software, upgraden, backuppen en veiligheid van uw gegevens.

Modelgedreven. Onze software is niet geprogrammeerd maar gemodelleerd (getekend). Door onze modelgedreven aanpak zijn we beter en sneller en hebben een technologische grote voorsprong op andere aanbieders. Met de laatste en revolutionaire technieken is Offective gebouwd en wordt er nog steeds aan Offective ontwikkeld.

Security. Niets is zo belangrijk voor ons als de veiligheid van uw gegevens. Niemand behalve u zelf heeft toegang tot uw eigen gegevens, door professionele hackers wordt de applicatie voortdurend getest en veilig bevonden. Lees voor meer informatie over Veiligheid en vertrouwelijkheid onze Service level agreement (SLA)